Ékes-Édes Stúdió
HOBBICUKRÁSZ TANFOLYAMOK Élmény és Tanulás
mézeskalács, tortasütés, tortadíszítés, sütemények, desszertek....

2021. május 4., kedd

ÉKES-ÉDES STÚDIÓ: Hobbicukrász Tanfolyamok - élmény és tanulás

Stúdiónkban több mint 40 különböző hobbicukrász tanfolyamunkra várjuk sok szeretettel a tanulni vágyó hobbicukrászokat, háziasszonyokat, kézműves édességeket kedvelőket és a szakmabelieket is speciális témáinkkal a tortasütés és díszítés, díszítőcsöves krémdekorációk (pillecukor, vajkrém, babkrém, csokoládé virágok), royal icing, a mézeskalács sütés, és grillázs vagyis pörkölt diótorta készítés, francia desszertek, mindenmentes sütemények, aprósütemények, karácsonyi sütemények, tortadíszítő figurakészítés, kelt tészták, ostyapapír és további tortadekorációk témakörében.


Amivel várunk az a jó hangulat, a kikapcsolódás és az élmény mellett a választott témát érintő nagy alapossággal összeállított és végig vitt intenzív 1-2-3 napos tanfolyamok. Számunkra legfontosabb a ti sikerélményetek, amit garantáltan önállóan is bármikor meg fogtok tudni ismételni a megszerzett tudással. Előre is köszönjük a megtiszteltetést, hogy hozzájárulhatunk kibontakozásotokhoz, és tudásotok szintjének emeléséhez, amivel sok örömet szerezhettek másoknak is.
 



TANFOLYAMI KÍNÁLATUNK:

1. Mézeskalács Alaptanfolyam






2. Mézeskalács Középhaladó Sütő Tanfolyam






3. Díszítő Írókázás és Terülőmázazás Tanfolyam
(cukormázas technikák kekszre, mézeskalácsra, grillázsra és tortára)







4. Díszítő "00." Cukormázas (Glazúrozó, Royal Icing) Tanfolyam
(cukormázas technikák kekszre, mézeskalácsra, grillázsra és tortára)

5. Díszítő "0." Cukormázas (Glazúrozó, Royal Icing) Tanfolyam
(cukormázas technikák kekszre, mézeskalácsra, grillázsra és tortára)







6. Díszítő "1." Cukormázas (Glazúrozó, Royal Icing) Tanfolyam
(cukormázas technikák kekszre, mézeskalácsra, grillázsra és tortára)







7. Díszítő "2." Cukormázas (Glazúrozó, Royal Icing) Tanfolyam 
(cukormázas technikák kekszre, mézeskalácsra, grillázsra és tortára)




8. Díszítő "3." Cukormázas (Glazúrozó, Royal Icing) Tanfolyam
(cukormázas technikák kekszre, mézeskalácsra, grillázsra és tortára) 







9. Díszítés Késfestéssel
(cukormázas technika kekszre, mézeskalácsra, grillázsra és tortára)







10. Díszítés gyors festéssel 
(cukormázas felületeken kekszen, grillázson, vagy  kalácsfényes mézeskalács felületen)






11. Tortasütő és Tortadíszítő Alaptanfolyam 


12. Tortasütő és Tortadíszítő Tanfolyam 2. 




13. Mindenmentes Tortasütés és Tortadíszítés Tanfolyam






14. Hagyományos és modern desszertek mentesen (Mindenmentes 2.) Tanfolyam



15. Glazúrozó (royal icing) Alapismeretek tortaglazúrozáshoz






16-19. Royal Icing - Glazúrozó Tortadíszítő tanfolyamok


16. Leejtett szálas glazúrozott tortadíszítés
17. Tortadíszítés rátétes panel technikával
18. Kiterjesztett szálas glazúrozott tortadíszítés 
19. Felülírásos díszítőcsöves tortadíszítés





20. Torta gyors festése
(különböző torta burkolatokon, mint marcipán, tortadekorációs massza, csokoládé és royal icing)






21. Díszítőcsöves Babkrém virágok






22. Díszítőcsöves Vajkrém virágok
(többféle recepttel)






23. Díszítőcsöves Csokoládékrém virágok



24. Tortadíszítés Csokoládés Késfestéssel






25. Pillecukor virágok ajándék csokorba, tortára és más pillecukor finomságok tanfolyama






26. Pillecukor Virágok HALADÓ tanfolyam


27. Pillecukor Figurák




28. Zselé virágok, zselé cukor kristályok, gyöngyök és gumicukor


29. Modern Tortadíszítés Tanfolyam




30-31. Tortadíszítő Figurakészítés Tanfolyam
(Kezdő és Középhaladó fokozat)




32. Grillázs, avagy Pörkölt diótorta Alaptanfolyam






33. Grillázs Haladó Tanfolyam






34. RETRO Sütik






35. Bejgli és Stollen


36. Kelt Tészták és Kelt Kalácsok




37. Francia Desszertek Alapjai Tanfolyam


38. Francia Desszertek Haladó Tanfolyam







39. Francia Péksütemények Tanfolyam






14. Hagyományos és modern desszertek mentesen (Mindenmentes 2.) Tanfolyam




40. Piték és Lepények Tanfolyam


41. Házi Nyújtott Rétes és Levelestészta Tanfolyam



42. Cupcakes és Pop Cakes Tanfolyam


     TANFOLYAMI TEMATIKA >>> (hamarosan)






***Csapatépítő Tréningek, Workshopok, Foglalkozások országos szervezése igény szerint





Ékes-Édes Stúdió tevékenységei: 
A cserszegtomaji stúdióban hobbicukrász oktatás folyik, a kínálatban több, közel  40 tanfolyammal, a tortasütés, tortadíszítés, glazúrozás, vagyis royal icing, díszítőcsöves krémdekorációk, royal icing, a mézeskalács sütés és díszítés, grillázs vagyis pörkölt diótorta készítés, francia desszertek, mindenmentes sütemények, aprósütemények, karácsonyi sütemények, tortadíszítő figurakészítés, gyors festés tortán és mézeskalácson, késfestés, kelttészták és további témákban. 
Az elmúlt 11 év alatt tanfolyamaikon megfordult több mint 4000 ember, akik nagy arányban térnek vissza a haladó fokozatú kurzusokra. Az Ékes-Édes Ajándék készítői csapatunk magas színvonalú Mézeskalács és Grillázs ajándék tárgyak megrendeléseit teljesíti országhatárok nélkül. 

A résztvevőink sikerélménye és fejlődése munkánk legfontosabb eredménye és egyetlen célja. Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket intenzív, sokrétű, minden részletre kiterjedő tanfolyamainkkal.




Készséggel állunk rendelkezésedre és
várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező


Valamint sok szeretettel várnak az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Ludányi Judit, Klopp Marcsi


elérhetőségünk:
+36 70 941 26 13


ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: