2014. január 5., vasárnap

Díszítő Glazúrozó Mester (Díszítő 3.) Tanfolyam

Egy anyag használatával a véget nem érő gyönyörű lehetőségek a sütemény, mézeskalács és tortadíszítésben.

Az elérhető legújabb glazúr technikák a már ismerteken túl új alapanyagokkal és új eszközökkel:
  • az élethű térbeli glazúr tulipánok és angol rózsák,
  • a több rétegű felülírásos glazúr szegélydíszítés,
  • a gyors és művészi egymozdulatos festés technika,
  • vintage fehér, és öregített felületek,
  • mini rózsák.


Korábban a Díszítő Glazúrozó Haladó (Díszítő 2.) Tanfolyam , vagy Díszítő Glazúrozó Középhaladó (Díszítő 1.) Tanfolyam. Tanfolyamon részt vettek részére javasolt.
A Díszítő Haladó Tanfolyamok glazúr illetve royal icing technikái egyre nagyobb gyakorlottságot, és tapasztaltságot igényelnek. Minden szabad kézzel készítünk, minimális segédeszközzel. Elsajátításuk és szép kivitelezésük nagyobb gyakorlattal lehetséges, ami a sikerélmény feltétele.

A korábbi tanfolyamokon elsajátíthatóak az alapok is:  Kezdő TanfolyamonTortaglazúrozó Alaptanfolyamon vagy Mézeskalács Alaptanfolyamokon.