2018. április 9., hétfő

Francia Desszertek Haladó Tanfolyam


Közkívánságra a Francia Desszertek Alapjai Tanfolyamon résztvevők igényeinek megfelelően a Stúdióban gyorsan követte az alapokat adó tanfolyamot. A francia desszertek sokfélesége, igényessége már ugyan az alaptanfolyamon is kibontakozott. A haladó tanfolyam keretében azonban a téma kifinomultságát a tapasztaltabb résztvevők gyakorlatára már bátran építve tovább fokozhatjuk belekóstolva a már-már művészi magasságokba, amely a hihetetlen vonzereje a desszertek világában. 

"A Francia Desszertek Haladó tanfolyamon sem fogunk unatkozni...😉 Nem a mennyiségen lesz a hangsúly, cserébe különleges ízekkel készülök nektek. Amire számíthattok: maracuja, yuzu, matcha, pisztácia...természetesen egyik sem önmagában mutatkozik meg. A tanfolyamon a dekorációra fektetünk nagyobb hangsúlyt. Készüljetek, mert rengeteg csoki díszt varázsolunk ( gallér, spirál, levél, "cseppkő, pecsét...) és új glaze receptet is kaptok. Kipróbáljuk a pókháló effektet, és ezen kívül még legalább 2 tükörmáz technikát mutatok meg nektek és a csillogó natúr mázat is! Csodás croissant receptem van, de tényleg! Kipróbáljuk azt is....természetesen, és ha már leveles tészta, egy Mille Feuille-t is összedobunk. Még nincs vége...de hagyok pár meglepit... Nagy ölelés nektek! Várlak benneteket szeretettel vissza! ❤️"
      Ludányi Judit oktató










A tanfolyamon készült munkák:






















Szeretettel várunk!


Ludányi Judit
cukrász, oktató

Vargáné Orbán Anikó 
szervező, Ékes-Édes Stúdió



elérhetőségünk:
+36 70 941 26 13



ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: