Ékes-Édes Stúdió
HOBBICUKRÁSZ TANFOLYAMOK Élmény és Tanulás
mézeskalács, tortasütés, tortadíszítés, sütemények, desszertek....

2013. november 5., kedd

Elisoria Apartman

Akár családosan, akár egy személyre választva itt szállást, igény szerint jó eséllyel töltheti az időt a tanfolyam résztvevőivel együtt a közösségi terekben, és az apartman parkjában.
Aki egyedül érkezik és a szállásfoglaláskor kéri a más résztvevőkkel való csoportos, illetve 2 fő/szoba elhelyezést, akkor a szállás díja az egész szoba árhoz képest megfelezhető és garantált a hasonló érdeklődésű emberek között az inspirálódás és a jó társaság is.


Tanfolyamok regisztrációjával egy időben
ajánlott a szállás foglalása is!
Szállásfoglalással és további információkkal várja
tanfolyamaink résztvevőinek megkereséseit: 
Kiss György Richárd
Elisoria Apartmanház
+36 (30) 324 1504
booking@elisoria.com

Az Elisoria Apartmanház bemutatása:
Címe: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 31.

Az apartmanház a Hévíz és Keszthely között fekvő Cserszegtomajon, az Ékes-Édes Stúdiótól mindössze 2 km-re, pihentető zöldövezetben helyezkedik el.

Vendégház apartmanjai a "vintage" és a klasszikus stílus jegyében kívánnak otthonos hangulatot varázsolni a tanfolyamok részvevői számára. A panorámás, emeleti, erkélyes apartmanokból gyönyörű a naplemente; a tágas, földszinti apartmanok pedig hosszabb tartózkodás esetén is kényelmet biztosítanak.
A 2020-2021-ben felújított (fotók még a felújítás előtt készültek), légkondícionált apartmanokhoz különálló fürdőszoba, ill. teakonyha tartozik – hűtővel, mikróval, főzőlappal, kávéfőzővel, étkészlettel fölszerelve.
Ha többedmagával érkezik, szívesen ajánljuk figyelmébe a 100 nm-es családi apartmant – 2 különnyíló hálószobával, felszerelt konyhával, nappalival.
WIFI hozzáférés mindegyik apartmanban díjmentesen biztosított.








Árak:
A csoportos elhelyezést kérők számára ajánlott 2 fős apartmanokban, különágyas szobában: 10,000 Ft/fő/éjszaka + IFA (520 Ft/fő/éjszaka).
Egyéni elhelyezést kérők számára különálló apartmanban: 15,000 Ft/éjszaka + IFA (520 Ft/fő/éjszaka)

(Rendelkezésre áll családi apartman is.)

Érkezés autóval:
8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 31. címre érkezve, díjmentes parkolás biztosított az apartmanház udvarán.

Érkezés tömegközlekedéssel:
Távolsági busszal vagy vonattal való – hévízi vagy keszthelyi – érkezés esetén az apartman transzfert biztosít térítés mentesen. Az igényt kérik előre jelezni!
 


Az apartman megközelíthető hévízi, vagy keszthelyi állomásról önállóan busszal tovább utazva is. Hévízről 5, ill. Keszthelyről 20 perc utazási idővel számolva – a "Cserszegtomaj, hévízi elágazás" megállóból 1000 m séta, de praktikusabb a "Cserszegtomaj, alsó" megállóban leszállni, délnek fordulva, onnan csak 700 m séta az Apartmanház. Ez utóbbi látható a térképen. A térképre kattintva töltse le a telefonjára a google térkép alkalmazást és WiFi nélkül is navigációként használhatja.


Étkezési lehetőség a közelben:
Papi Restaurant & Pizzeria – apartmanháztól 250 m
Napraforgó Vendéglő – apartmanháztól 450 m


A Stúdió megközelítése gyalogosan is lehetséges.
(Azonban kérheti a szállásadótól a transzfert is, ami 500 Ft/út díjjal jár, de nagyobb valószínűsíggel lesz a szálláson más tanfolyami résztvevő is, aki szívesen elhozza majd a gépkocsijával.)


Tanfolyamok regisztrációjával egy időben ajánlott a szállás foglalása is!
Szállásfoglalással és további információkkal várja a résztvevők megkereséseit: 
Kiss György Richárd
Elisoria Apartmanház
+36 (30) 324 1504
booking@elisoria.com