2014. január 5., vasárnap

Aprósütemények

Lakodalmas Aprósütemények (ahogy a Nagyi készítené)

Oktató: Husvéth Marika, cukrász (További tanfolyamai az Ékes-Édes Stúdióban: Tortasütő és Tortadíszítő Alaptanfolyam, , Grillázs Tanfolyamok)
Max 8 fő részvételével, 2 nap, napi 8 óra


Árajánlatot és részletes tájékoztatót adataid megadásával itt:

info.ekesedes@gmail.com
Visszatekintve gyermekkoromra nem emlékszem, hogy lett volna olyan hétvége, amikor ebéd után Nagyi nem örvendeztetett volna meg bennünket egy isteni sütivel. A jelesebb családi ünnepekre készülődve én is szívesen tüsténkedtem a konyhában, lesve az apró mozdulatokat, technikákat. S micsoda ünnepek voltak azok régen, a lakodalmak. A falu ügyes asszonyai összefogva elkészítették az esküvőkre a legkiválóbb házi süteményeket. Heteken át szállt a finom illat a falu felett mire minden elkészült a nagy eseményre. A receptek kézről-kézre, nagyanyákról unokákra szállt. Ne hagyjuk elveszni, idézzük fel és élvezzük ezt a sok értéket, finom ízeket, nosztalgikus pillanatokat, a reánk hagyott örökséget, legyen asztalunk és legnagyobb családi ünnepeink része, napjaink divatos újdonságai mellett.Mai rohanó világunkban egyre kevesebb időnk van elkészíteni az ünnepi asztal csúcsát, zárását jelentő süteményt, desszertet. Vajon tényleg kevés az idő arra, hogy tudd, mit fogyasztasz el? Egyáltalán nem!
A tanfolyamunkon megtanulhatod, hogy hogyan készítheted el a legfinomabb
  • linzert,
  • csokis kekszet,
  • kosárkát,
  • zserbót,
  • mézes krémest,
  • citromos szeletet,
  • sós tea süteményt, perecet, … és nem utolsó sorban
  • hogyan oszd be az idődet.A bemutatott receptúrákkal, hagyományos sütési technikákkal megtanulhatod, hogyan tudod a leghatékonyabb időráfordítással elkészíteni kedvenc süteményeidet. Hidd el, hogy a saját készítésű sütivel a siker sem marad el!
Helyszín: az Ékes-Édes Stúdiója, megújult helyszínen az ország legjobban felszerelt hobbicukrász oktatási műhelyében, Keszthely és Hévíz között Cserszegtomajon.


Szállás és utazás: bővebben ezen a linken tájékozódhatsz>>>Árajánlatot és részletes tájékoztatót adataid megadásával itt:
info.ekesedes@gmail.com


Szeretettel várunk két izgalmas, látványos és minden kérdést megválaszoló napra!

Husvéth Marika oktató
Vargáné Orbán Anikó szervező
Karászi Éva kapcsolattartóEzen a tanfolyamon és

ezzel a témával szervezett workshopokon
készült fotók: