2014. január 5., vasárnap

Aprósütemények

Aprósütemények (ahogy a Nagyi készítené)

Oktató: Husvéth Marika, cukrász (További tanfolyamai az Ékes-Édes Stúdióban őszi időpontokkal regisztrálhatóak: Tortasütő és Tortadíszítő Alaptanfolyam, Grillázs)
Max 8 fő részvételével, 2 nap, napi 8 óra
Visszatekintve gyermekkoromra nem emlékszem, hogy lett volna olyan hétvége, amikor ebéd után Nagyi nem örvendeztetett volna meg bennünket egy isteni sütivel. A jelesebb családi ünnepekre készülődve én is szívesen tüsténkedtem a konyhában, lesve az apró mozdulatokat, technikákat.



Mai rohanó világunkban egyre kevesebb időnk van elkészíteni az ünnepi asztal csúcsát, zárását jelentő süteményt, desszertet. Vajon tényleg kevés az idő arra, hogy tudd, mit fogyasztasz el? Egyáltalán nem!




A tanfolyamunkon megtanulhatod, hogy hogyan készítheted el a legfinomabb
  • linzert,
  • csokis kekszet,
  • kosárkát,
  • zserbót,
  • mézes krémest,
  • citromos szeletet,
  • sós tea süteményt, perecet, … és nem utolsó sorban
  • hogyan oszd be az idődet.

A bemutatott receptúrákkal, hagyományos sütési technikákkal megtanulhatod, hogyan tudod a leghatékonyabb időráfordítással elkészíteni kedvenc süteményeidet. Hidd el, hogy a saját készítésű sütivel a siker sem marad el!
Helyszín: az Ékes-Édes Stúdiója, megújult helyszínen az ország legjobban felszerelt hobbicukrász oktatási műhelyében, Keszthely és Hévíz között Cserszegtomajon.


Szállás és utazás: bővebben ezen a linken tájékozódhatsz>>>



Árajánlatot és részletes tájékoztatót adataid megadásával itt:

info.ekesedes@gmail.com


Szeretettel várunk két izgalmas, látványos és minden kérdést megválaszoló napra!

Husvéth Marika oktató
Vargáné Orbán Anikó szervező
Karászi Éva kapcsolattartó