2011. január 4., kedd

Drótozott Cukorvirág Készítő Tanfolyamok több témával

I. Cukorvirág Alaptanfolyam (2 napos)

kezdő szintű, széles tudást adó alapozó tanfolyam


A tanfolyamon házilag készíthető cukorvirág massza recepttel dolgozunk. Ezt együtt is elkészítjük, mert sok az apró trükk, és fontos részlet az elkészítési folyamat során amit ismerni kell a siker érdekében. 
Gyere és tanulj meg egyszerűen gyönyörű cukorvirágokat készíteni! A tanfolyamon készítünk rózsát, orchideát , pillangóvirágot, fréziát, dáliát, szellőrózsát. Ezenkívül készítünk még a két nap alatt leveleket és kitöltő virágokat, sokak kedvencét a fátyolvirágot.
Sokan készítettek esküvői tortákat, ezek a virágok gyakran előfordulnak a menyasszonyi csokrokban, ezért azonnal tudjátok hasznosítani a tanfolyamon szerezett tudást. A tanfolyam végén össze tudunk állítani egy igazán szép virágcsokrot, ami csodás dísze lehet az ünnepi tortának, vagy önmagában az ünnepi asztalanak is. Ha nem kerül elfogyasztásra hosszú hónapokig, vagy éven túl is változatlan formában megőrizhetőek az ünnep pillanatainak emlékeként.
Bemutatunk több színezési technikát is, ezért egy fajta virágot, ha megtanulsz elkészíteni, a színezéssel többfajta hatást tudsz elérni.
Megtanuljuk a cukorvirág massza elkészítését, a színezést, színkeverést, helyes tárolási módok. A cukorvirágok készítésénél használt drótok és eszközök bemutatása és használata.

II. Cukorvirág tanfolyam (1 napos)


Közelednek az Ünnepek. A cukor mikulásvirág egyaránt lehet gyönyörű dísze a tortáknak, süteményeknek de önállóan is alkalmas arra hogy ajándékba adjuk. Előre elkészíthető, így a karácsonyi hajrában nem kell az elkészítéssel bíbelődni!
A tanfolyamon házilag készíthető cukorvirág massza recepttel dolgozunk. Ezt együtt is elkészítjük, mert sok az apró trükk, és fontos részlet az elkészítési folyamat során amit ismerni kell a siker érdekében.
Bemutatásra kerülnek a használt eszközök, beszerzési források és a cukorvirág masszával kapcsolatos fortélyok.
Ha nem kerül elfogyasztásra hosszú hónapokig, vagy éven túl is változatlan formában megőrizhetőek az ünnep pillanatainak emlékeként.
Egy napos kezdő tanfolyam, ahol saját magad döntheted el, hogy piros, fehér vagy rózsaszín virágot készítesz!


A korábbi tanfolyamok résztvevőinek munkái:Árajánlatot és részletes tájékoztatót adataid megadásával itt:
Szeretettel várunk!
Bódi Beáta oktató


Vargáné Orbán Anikó szervező