2014. január 5., vasárnap

Vállalkozási Tanfolyam


Vállalkozás indítása: 


Szívesen töltöd az idődet alkotással érintse az a legkülönfélébb területeket akár festesz, ékszert készítesz, varrsz, 
vagy mézeskalácsot sütsz...? 
Mások is értékelik és szeretnék megvásárolni a munkáidat?

Szeretnél a hobbidból profitálni?

Hosszútávon teljes értékű foglalkozássá nőheti ki magát, mind a vele eltöltött időt, mint az értékesített alkotásaid bevételét tekintve.


Nem elég ügyes kezűnek lenni és jó ízléssel, nagy képzelőerővel rendelkezni. 

Megalkotni valamit az egy és eladni az még egy. 

Ha már jó úton haladsz  a tevékenység első részével segítségedre lesz ez a tanfolyam, hogy magadat másoknak is megmutathasd és minél hatékonyabban érhesd el a vevőidet. 
Természetesen lesz amit feltétlenül tudnod kell amit a tevékenységedre vonatkozó törvényi keretek adnak, s még több információ, melyek segítik, megkönnyítik és garantálják a tevékenységed megismertetését, sikerét és fenntarthatóságát.
A tanfolyam témái:

- ajánlott vállalkozási formák, 
- adózás, 
- termék előállítás tárgyi feltételei,
- hatósági előírások,
- arculat, 
- marketing, 
- weblap fejlesztés,
- termék  fotózás, fotókidolgozás, 
- értékesítési csatornák és lehetőségek, - az online értékesítési formák és a rá vonatkozó szabályozások,
- árképzés


Külön kiemelten ajánlom ezt a tanfolyamot a hobbi mézeskalács készítőknek!
Annak aki mind a díszítéssel, mind a mézeskalács sütésével jó úton halad, valamint megtapasztalta az első sikereket és felmerült az igény a munkájára konkrét megrendelések alapján. 
Már csak egyetlen lépés hiányzik: Felkészülté kell válnia hivatalosan is a mézeskalács készítésére és forgalmazására.  Ez nem csak a törvényi és adózási feltételeknek való megfelelést jelenti, így az ajánlható vállalkozási illetve tevékenységi formákat és az előírásoknak megfelelő körülmények biztosítását. 
Mindezeken túl fontos a stabil minőség garantálása, nem utolsó sorban a hatékonyság, mellyel a versenyhelyzetben biztonsággal lábat lehet vetni. 
Az alapismereteken belül a téma sokrétű: a marketing, az értékesítési csatornák, az egyedi arculat kialakítása, és a kiemelkedés.
Ezen kurzus keretein belül az értékesítés számos személyes és közvetett lehetőségein túl a marketing külön kiemelt szerepén keresztül az egyre inkább elfogadott, sőt előnyben részesített online megjelenési lehetőségek ismertetése kap hangsúlyt. Témák között fontos a kor haladó szellemében ezen belül a weboldal és blog, valamint a közösségi oldalak szerkesztése, fenntartása, ezeken alkalmazható marketing fogások. 
Kitérve a megjelenés elengedhetetlenül fontos alapjaként a fotózásra, és a fotókidolgozásra. A 8 órás tanfolyam díja 35,000 Ft