2019. július 31., szerda

Hasznos információk


Hasznos InformációkHelyszín:
Stúdiónk és műhelyünk jól felszerelt, klimatizált, barátságos. Tanuláshoz, kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez a visszajelzések alapján kiváló. Keszthelytől és Hévíztől 3-3 km-re Cserszegtomajon szép, tágas, zöld, vidékies környezetben van. (Ha tömegközlekedéssel utazna hozzánk, szívesen elhozzuk az állomásról és az egyedül érkezőknek ajánlunk szállást is, ahol csatlakozhatnak egymáshoz.) A tanfolyamok ideje alatt különösen a turistaszezonban, esténként színes programokkal várja Keszthely, Hévíz, a Hévízi-tó, a Balaton, és a környék kedvelt turista célpontjai, települései a tanfolyam résztvevőit, azon túl főleg rekreációs és wellness, valamint kulturális, sport és horgászati lehetőségek adottak így a kikapcsolódás is biztosított.A Stúdió udvarán a kis műhely, a Grillázs tanfolyamok helyszíne

a  Stúdió, nagyterem panorámával a Keszthelyi-hegységre (Balatonra)

a Stúdió, nagyterem


Cím: Cserszegtomaj, Polgár utca 10.
Környék és programajánló:
Cserszegtomaj nagyközség a Balatontól hat, Keszthelytől négy, Hévíztől két kilométerre, a Keszthelyi-hegység délnyugati részén fekszik gyönyörű természeti környezetben. Cserszegtomaj területe 19 km2, a 4500 fő lélekszámhoz viszonyítva rendkívül nagy és tágassága folytán Európa legnagyobb ritkán lakott települése. A település a nyugat-balatoni üdülőövezet területén helyezkedik el. Szűk környezetében Hévízen és Keszthelyen túl is számos látnivalót és programot kínál egész évben.


Az alábbi linkeken tájékozódhat Cserszegtomaj és a környék kínálatáról, lehetőségeiről és a programokról, legyen szó rekreációról, wellnessről, látnivalókról, sportról, vagy a kirándulási lehetőségekről.

Cserszegtomaj: http://www.heviz-info.hu/cserszegtomaj.html

A tágabb környék: http://west-balaton.hu/keszthely

Hévíz: http://www.heviz.hu/latnivalok

Keszthely: http://www.keszthely.hu/turistaknak

Festetics Kastély: http://www.helikonkastely.hu/

Balaton Színház: http://goldmarkmk.hu/programok/

Balaton, Hévízi Tófürdő, Keszthelyi-hegység, gyenesdiási, balatongyöröki, vonyarcvashegyi kilátók, Zalacsányi-horgásztó...


Étkezés:
A tanfolyamokon a főétkezést kiszállítással oldjuk meg.
Kiszállító Étterem Étlapja itt megtekinthető>>>
A főétkezések megoldhatóak saját szervezésben hideg étkezéssel, vagy hozott főétel felmelegíthető. Hűtőszekrény, mikrosütő rendelkezésre áll.


Utazás:
A hozzájáruló résztvevőknek segítünk megszervezni, hogy az egy környékről, vagy egy útba esők együtt utazzanak. Ez költségekben is kedvezőbb és garantált a jó társaság már az utazás idejére is.
A tanfolyam helyszínére a tömegközlekedéssel érkezőket szívesen elhozzuk az állomásról.
A ajánlott szállásra az apartman igény esetén vállal transzfert az állomásokról, kérjük nekik jelezni.Amire szükség lesz:
Minden alapanyagról és eszközről gondoskodunk. Jegyzetfüzetre, rajzpapírra, ceruzára, radírra, kényelmes viseletre és néhány dobozra lesz csupán szükség, amiben az elkészült munkákat biztonságosan haza lehet vinni. 


Fotók/videó:
A tanfolyamon lehet fotókat készíteni a munkafolyamatokról, de hang, vagy videó felvételt rögzíteni nem lehet.


Kedvezményes vásárlás:
A tanfolyamok résztvevői számára a tanfolyamok ideje alatt keszthelyi székhelyű szaküzletek, illetve az Ékes-Édes Stúdió webáruház partnerei 5-10 %-os vásárlási kedvezményt biztosítanak.


Adatvédelmi nyilatkozat:

Mielőtt megadná adatait, vagy jelentkezne a tanfolyamra feltétlenül olvassa el Szállás:
Országos viszonylatban is a Stúdió 2-4-6-10 km-es körzete az egyik leggazdagabb szállás kínálatot felmutató környéke. Természetesen az apartmanok, panziók, hotelek és szállodák kínálatából az egyéni igényeknek megfelelően megtalálható a legmegfelelőbb.
Ezek közül is résztvevőink részére ajánljuk megbízható partnerünket:

Akár családosan, akár egy személyre választva ezeken a helyeken szállást, igény szerint jó eséllyel töltheti az időt a tanfolyam résztvevőivel együtt a közösségi terekben.
Aki egyedül érkezik így biztosan elérhető a hasonló érdeklődésű emberek között az inspirálódás és a jó társaság is. Transzfert a hévízi és keszthelyi állomásokról a szállás biztosít.

Tanfolyamok regisztrációjával egy időben ajánlott a szállás foglalása is! Tanfolyami díjbekérőnkben csatoljuk ehhez az elérhetőségeket!

Egyéni szervezésben további szállás lehetőségeket talál: 
http://szallas.hu/