2014. január 6., hétfő

Hasznos információk


Hasznos InformációkHelyszín:
Stúdiónk és műhelyünk jól felszerelt, klimatizált, barátságos, tanuláshoz, kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez a visszajelzések alapján kiváló. Keszthelytől és Hévíztől 3-3 km-re Cserszegtomajon szép, tágas, zöld, vidékies környezetben van. (Ha tömegközlekedéssel utazna hozzánk, szívesen elmegyünk önért az állomásra és igény esetén szervezzük a szállást is.) A tanfolyamok ideje alatt a turistaszezonban, esténként színes programokkal várja mindkét város, a Hévízi-tó, a Balaton, és a környék kedvelt turista célpontjai a tanfolyam résztvevőit, azon túl főleg rekreációs és wellness, valamint kulturális, sport és horgászati lehetőségek adottak így a kikapcsolódás is biztosított.

A Stúdió udvarán a kis műhely, a Grillázs tanfolyamok helyszíne

a Stúdió, panorámával a Keszthelyi-hegységre (Balatonra)

a Stúdió


Cím: Cserszegtomaj, Polgár utca 10.

Környék és programajánló:
Cserszegtomaj nagyközség a Balatontól hat, Keszthelytől négy, Hévíztől két kilométerre, a Keszthelyi-hegység délnyugati részén fekszik gyönyörű természeti környezetben. Cserszegtomaj területe 19 km2, a 3600 fő lélekszámhoz viszonyítva rendkívül nagy és tágassága folytán Európa legnagyobb ritkán lakott települése. A település a nyugat-balatoni üdülőövezet területén helyezkedik el. Szűk környezetében Hévízen és Keszthelyen túl is számos látnivalót és programot kínál egész évben.


Az alábbi linkeken tájékozódhat Cserszegtomaj és a környék kínálatáról, lehetőségeiről és a programokról, legyen szó rekreációról, wellnessről, látnivalókról, sportról, vagy a kirándulási lehetőségekről.

Cserszegtomaj: http://www.heviz-info.hu/cserszegtomaj.html

A tágabb környék: http://west-balaton.hu/keszthely

Hévíz: http://www.heviz.hu/latnivalok

Keszthely: http://www.keszthely.hu/turistaknak

Festetics Kastély: http://www.helikonkastely.hu/

Balaton Színház: http://goldmarkmk.hu/programok/

Balaton, Hévízi Tófürdő, Keszthelyi hegység, Kilátók, Tanfolyami díj megfizetése:
A díj kifizetése a tanfolyam végén történik.
Jelentkezést és időpont lefoglalását csak előleg átutalásával tudok regisztrálni, mely a tanfolyam értékének 50 %-a. 
Szállás:

Szállásajánlat teljes körű szervezéssel:
Igény esetén kérheti a műhelyhez közeli, a tanfolyam többi résztvevőjével való elhelyezést klimatizált, önálló apartmanban, 2-3 ágyas szobákban. Jól felszerelt konyha, WI-FI, parkolás zárt udvarban.
Ez kedvezőbb árú és garantált a jó társaság is. Vállaljuk a teljes körű szervezést az ön kényelmének érdekében. Amennyiben szívesen választja ezt a megoldást, a regisztrációkor kell jeleznie.


Szállásajánlatok egyéni szobafoglaláshoz:

Néhány javaslatunk gyalogosan is megközelíthető szállás foglalásához:

    1. Lóbarát Lovasudvar Panzió (Közelsége miatt (600 m), tömegközlekedéssel érkezők részére is javasolt)

Reggeli kérhető, két ágyas szobákban. Lovaglás, sétakocsizás:

    2. Andrea Wellness Panzió és Étterem 
(2 km, hosszabb séta)

Cserszegtomajon, Hévízre és az egregyi szőlőhegyre panorámás panzió, nyugodt, családbarát, medencék, wellness, csendes környezetben.
     
   Amennyiben személygépkocsival érkezik egyéni foglalással a környéken 5-6 km-es körben rengeteg lehetőséget kínálnak a szobakiadók, a panziók, és a szállodák Cserszegtomajon, Keszthelyen és Hévízen. Ezt a lehetőséget tömegközlekedéssel érkezőknek nem javasolt a nem kielégítő helyközi közlekedés miatt.
A tanfolyamok résztvevőinek ajánlásával már bevált szállások:


Ágnes Hotel*** 
Egyéni szervezésben további szállás lehetőségeket talál: 
http://szallas.hu/
http://www.booking.com/


Érkezés-távozás:
Ahhoz, hogy az első nap időben, reggel 8:30, vagy 9:00 (esetenként az utolsó egyeztetés alapján) órakor el tudjuk kezdeni a munkát előtte este van lehetőség a szállás elfoglalására, tehát 3 éjszakával lehet számolni.
Aki nem autóval érkezik, azt szívesen elhozzuk az állomásról.


Étkezés:

A főétkezést kiszállítással oldjuk meg.
Kiszállító Étterem Étlapja itt megtekinthető>>>
A reggeli és a vacsora saját szervezésben. 
A főétkezések is megoldhatóak saját szervezésben hideg étkezéssel, vagy hozott főétel felmelegíthető. Hűtőszekrény, mikrosütő rendelkezésre áll.


Utazás:
A hozzájáruló résztvevőknek segítünk megszervezni, hogy az egy környékről, vagy egy útba esők együtt utazzanak. Ez költségekben is kedvezőbb és garantált a jó társaság már az utazás idejére is.
Aki tömegközlekedéssel érkezik, azért szívesen lemegyünk az állomásra és elvisszük a választott szállásra.
Amire szükség lesz:
Minden alapanyagról és eszközről gondoskodunk. Jegyzetfüzetre, rajzpapírra, ceruzára, radírra, kényelmes viseletre és néhány dobozra lesz csupán szükség, amiben az elkészült munkákat biztonságosan haza lehet vinni. 


Fotók/videó:
A tanfolyamon lehet fotókat, esetleg egy-egy videó snittet készíteni a munkafolyamatokról, de felvételre rögzíteni az egész anyagát nem lehet.


Adatvédelmi nyilatkozat:

Mielőtt megadná adatait, vagy jelentkezne a tanfolyamra feltétlenül olvassa el