Ékes-Édes Stúdió
HOBBICUKRÁSZ TANFOLYAMOK Élmény és Tanulás
mézeskalács, tortasütés, tortadíszítés, sütemények, desszertek....

2021. április 30., péntek

Fontos információk, helyszín, szállás, utazás

Aktuális:
Tanfolyamaink kiírásra kerültek 2024 végéigÉvi több mint 90 alkalomból,
42 különböző tanfolyam közül választhattok. Tanfolyamaink többségére jelentkezni érdemes legalább 3-4 hónappal megelőzően, de a nyári szünidőre, illetve néhány téma esetében ajánlott általában 6-8 hónappal is előre tervezni, a tapasztalatok szerint így telnek fel az időpontok. Érdemes "Beugró listá"-ra is feliratkozni, így a megtelt tanfolyamokra is van esély bejutni. Várunk sok szeretettel! 


Mostanában nem látsz minket a Facebook hírfolyamában?! Feliratkozhatsz Hírlevélre is, vagy tedd meg ezt a néhány beállítást! Technikai segítség itt:


Ajándékutalvány: 
Amennyiben a tanfolyamot ajándéknak szánod, szívesen küldünk névre szóló dísznyomatot.


Helyszín:

Stúdiónk és műhelyünk jól felszerelt, klimatizált, barátságos. Tanuláshoz, kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez a visszajelzések alapján kiváló. 
Parkolás az udvarban.
WIFI elérhető.
Keszthelytől és Hévíztől 3-3 km-re Cserszegtomajon szép, tágas, zöld, vidékies környezetben van. (Ha tömegközlekedéssel utaznál hozzánk, szívesen elhozunk az állomásról és az egyedül érkezőknek ajánlunk szállást is, ahol csatlakozhatnak egymáshoz az egyedül érkezők és szállásadónk transzfert is biztosít.) A tanfolyamok ideje alatt különösen a turistaszezonban, esténként színes programokkal várja Keszthely, Hévíz, a Hévízi-tó, a Balaton, és a környék kedvelt turista célpontjai, települései a tanfolyam résztvevőit, azon túl főleg rekreációs és wellness, valamint kulturális, sport és horgászati lehetőségek adottak így a kikapcsolódás is biztosított.

A Stúdió udvarán a kis műhely, 2016-ig adott helyet a tanfolyamoknak

Az Ékes-Édes Stúdiója, a nagyterem panorámával a Keszthelyi-hegységre (Balatonra)

Stúdió, nagyterem


Cím: Cserszegtomaj, Polgár utca 10. Térkép  használatához kattints a képre

TÉRKÉP.PNG

Étkezés:
A tanfolyamokon a főétkezést kiszállítással oldjuk meg.

A főétkezések megoldhatóak saját szervezésben hideg étkezéssel, vagy hozott főétel felmelegíthető. Hűtőszekrény, mikrosütő rendelkezésre áll.

Utazás:
A hozzájáruló résztvevőknek segítünk megszervezni, hogy az egy környékről, vagy egy útba esők együtt utazzanak. Ez költségekben is kedvezőbb és garantált a jó társaság már az utazás idejére is.
A tanfolyam helyszínére a tömegközlekedéssel érkezőket szívesen elhozzuk az állomásról.
A ajánlott szállásra az apartman igény esetén vállal transzfert az állomásokról, kérjük nekik jelezni.


Amire szükség lesz:
Minden alapanyagról és eszközről, kötényről gondoskodunk. Jegyzetfüzetre, rajzpapírra, ceruzára, radírra, kényelmes viseletre és néhány dobozra lesz csupán szükség, amiben az elkészült munkákat biztonságosan haza lehet vinni. 

Fotók/videó:
A tanfolyamon lehet fotókat és rövid videó snitteket készíteni a munkafolyamatokról.

Kedvezményes vásárlás:
A tanfolyamok résztvevői számára a tanfolyamok ideje alatt keszthelyi székhelyű szaküzletek, illetve az Ékes-Édes Stúdió webáruház partnerei 5-10 %-os vásárlási kedvezményt biztosítanak.

Szállás:
Országos viszonylatban is a Stúdió 2-4-6-10 km-es körzete az egyik leggazdagabb szállás kínálatot felmutató környéke. Természetesen az apartmanok, panziók, hotelek és szállodák kínálatából az egyéni igényeknek megfelelően megtalálható a legmegfelelőbb.
Ezek közül is résztvevőink részére ajánljuk megbízható partnerünket:



Akár családosan, akár egy személyre választva ezeken a helyeken szállást, igény szerint jó eséllyel töltheti az időt a tanfolyam résztvevőivel együtt a közösségi terekben.
Aki egyedül érkezik így biztosan elérhető a hasonló érdeklődésű emberek között az inspirálódás és a jó társaság is. Transzfert a hévízi és keszthelyi állomásokról a szállás biztosít.


Tanfolyamok regisztrációjával egy időben ajánlott a szállás foglalása is! Tanfolyami díjbekérőnkben csatoljuk ehhez az elérhetőségeket!

Egyéni szervezésben további szállás lehetőségeket talál: 
http://szallas.hu/

Környék és programajánló:
Cserszegtomaj nagyközség a Balatontól hat, Keszthelytől négy, Hévíztől két kilométerre, a Keszthelyi-hegység délnyugati részén fekszik gyönyörű természeti környezetben. Cserszegtomaj területe 19 km2, a 4500 fő lélekszámhoz viszonyítva rendkívül nagy és tágassága folytán Európa legnagyobb ritkán lakott települése. A település a nyugat-balatoni üdülőövezet területén helyezkedik el. Szűk környezetében Hévízen és Keszthelyen túl is számos látnivalót és programot kínál egész évben.

Az alábbi linkeken tájékozódhat Cserszegtomaj és a környék kínálatáról, lehetőségekről és programokról, legyen szó rekreációról, wellnessről, látnivalókról, sportról, vagy a kirándulási lehetőségekről.

Cserszegtomaj: http://www.heviz-info.hu/cserszegtomaj.html

A tágabb környék: http://west-balaton.hu/keszthely

Hévíz: http://www.heviz.hu/latnivalok

Keszthely: http://www.keszthely.hu/turistaknak

Festetics Kastély: http://www.helikonkastely.hu/

Balaton Színház: http://goldmarkmk.hu/programok/

Balaton, Hévízi Tófürdő, Keszthelyi-hegység, gyenesdiási, balatongyöröki, vonyarcvashegyi kilátók, Szent Mihály kápolna, Zalacsányi-horgásztó, Tapolca környéki tanúhegyek, Szigligeti vár, Rezi vár, Sümegi vár, Káptalantóti Liliomkert piac, Káli medence...




Készséggel állunk rendelkezésedre és
várunk sok szeretettel:
Vargáné Orbán Anikó
Ékes-Édes Stúdió alapítója és vezetője,
nemzetközi díjas torta designer
(2017 Cake Masters: Royal Icing Award - avagy "a Torta Oscar-díj" cukormázas tortadíszítés kategóriájának nyertese),
cukormázas tortadíszítés és mézeskalács készítő oktató,
(a mézeskalács készítésének elismert hazai és nemzetközi szaktekintélye, művésze és oktatója, licencia adó), tanfolyam szervező


Valamint sok szeretettel várnak az oktatók a tanfolyamokon:
Husvéth Marika, Ludányi Judit, Klopp Marcsi


elérhetőségünk:
+36 70 941 26 13










Napfelkelte a Stúdió bejáratából, a távolban látszik egy csipet a Balatonból






Cserszegtomaj, 5 perc sétára a Stúdiótól



Cserszegtomaj, 8 perc sétára a Stúdiótól, a háttérben Hévíz




ITT IS MEGTALÁLSZ MINKET: